İSTANBUL / ÜMRANİYE - Prof. Dr. Sabri Orman Ortaokulu

KENDİMİ TANIYORUM, ÇEVREME SAYGILIYIM

OKULUMUZDA KENDİMİ TANIYORUM, ÇEVREME SAYGILIYIM UYGULAMASI BAŞLADI

Okulumuzda “Kendimi Tanıyorum, Çevreme Saygılıyım Uygulaması” yürütülmeye başlanmıştır.

Okulumuzda olumlu ve eğitimsel olarak geliştirmeyi hedeflediğimiz davranışlar gösteren öğrencilerin bu davranışlarını pekiştirmek, olumlu davranmaya dönük motivasyon sağlamak ve çabalarının görülebilirliğinin fark edildiğini vurgulamak amacıyla “olumlu davranış kartı” uygulamasına başlanmıştır.

Bu sistemde örgencide gözlenen olumlu davranışı ödüllendirmek amacıyla, önceden hazırlanmış, üzerinde davranışın tanımlandığı standart bir kart verilecektir. Öğrenci 10 adet kart kazandığında okul yönetimince kendisine bir teşekkür belgesi düzenlenecektir. Bu belge ay sonlarında törende verilecektir. Dönem sonunda en çok kartı alan öğrenciye okul yönetimince hediye verilecektir.

08-03-202408-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 13:11 - Görüntülenme: 47